Hold din næste fest i UFC

Du kan også leje UFC

Vidste du, at du har mulighed for at leje lokaler i UFC, når du skal holde en fest eller et arrangement i dit firma eller forening? Der er alle muligheder for at få en fantastisk fest i de flotte omgivelser, og det er uanset om du kun skal være 20 eller 700.

Private fester

Skal du holde konfirmation, bryllup eller andre store begivenheder med hele familien og gode venner, så er der mulighed for at leje et lokale i UFC. Der er både cafeen og multirummet, hvor der bl.a. er adgang til cafeens køkken og stort musikanlæg. Du kan desuden leje stole og borde. Der er desuden mulighed for at bruge de udendørs arealer, hvis der er behov for lege og aktiviteter i forbindelse med din fest.

Firmaarrangementer

Skal din virksomhed afholde møder, seminarer, produktpræsentationer eller skal I bare afholde en hyggelig dag for alle medarbejderne, så byder UFC også på de rigtige rammer. Med plads til op til 800 mennesker kan hallen bruges til både sport, messer, workshops og teambuilding m.m.

Mange rum, mange muligheder

 UFC har både café, multirum og en fleksibel multihal, så der er alle muligheder for et vellykket arrangement. Ring til centerdirektør Per Larsen på tlf. 48 27 88 44 og hør mere om, hvordan du kan holde din næste fest eller arrangement i de fantastiske omgivelser, som UFC kan tilbyde.

Borde og stole

Ved leje af aktivitetssalen er borde og stole normalt ikke inkluderet, og må derfor lejes separat jfr. prislisten nedenfor.

I begrænset omfang udlejes borde og stole til eksternt brug efter nærmere aftale, pris inkl. moms for en stol er 5 kr. og for et bord (2 x 1 meter) 40 kr..

AV-udstyr (lydanlæg, storskærm,)

Lokalerne er udstyrede med helt moderne lyd- og billedudstyr. I såvel café som multirum er der 5 x 100w lydanlæg med stereo eller surround (biograflyd), video, DVD, CD, projektor og storskærm. Desuden er der mikserpult og mikrofonudstyr til rådighed.

I den store sal er lydanlægget på 2 x 1.200w som føder 7 faste højttalere med flere indstillingsmuligheder. Desuden er der 2 flytbare højttalere på hver 300w, og der er mikserpulte og mikrofoner. Standard kan der afspilles CD, minidisk og eventuelt radio. Et lærred på op til 5 x 5 meter og en super projektor giver mulighed for storskærm med høj billedkvalitet til brug for mange typer arrangementer.

[app_worker_monthly_calendar]
Café og selskabslokaler

Caféen har plads til 40 siddende gæster, og der er stort TV, lydanlæg og storskærm ved særlige lejligheder. Fra caféen er der udgang til stor sydvendt terrasse. I dagtimerne er caféen velegnet til f.eks. en reception med op til 50 personer, og som spisested i forbindelse med kurser, udstillinger, træningslejre og andre arrangementer. Det store multirum på knap 100 kvm er særdeles velegnet som selskabslokale med plads til op mod 80 spisende gæster. Også her indgår der en stor sydvendt terrasse. Desuden er der et særdeles godt lydanlæg og spots m.v. på dansegulv. Centret har egen kok, og derudover et fast samarbejde med en underleverandør, men private selskaber kan alternativt leje lokalerne med køkkenadgang, således at man selv kan medbringe mad og drikke eller en kok. Klik her for at se her hvornår lokalerne er ledige. Ring gerne til centerdirektør Per Larsen på tlf. 48278844 for yderligere oplysninger.

Stor sal med dagslys og plads til 800 personer

Den store aktivitetssal på 1.200 kvm kan lejes af firmaer, foreninger og private til mange formål.

Som noget ret enestående er salen udstyret med vinduesarealer, som gør den særdeles velegnet til udstillinger, messer og produktpræsentationer. Ved et tryk på en knap kan salen mørklægges på få sekunder efter behov.

Et super lydanlæg på 2 x 1.200 Watt og en fremragende akustik giver optimale lydforhold til alt fra sportsstævner og udstillinger til koncerter af enhver art. Endvidere er der projektor og storskærm med billede på op til 5 x 5 meter.