En multihal til hele lokalsamfundet

UFC blev oprettet og bygget for at hele lokalsamfundet kunne have glæde af de mange faciliteter, men det er heller ikke en hemmelighed, at det koster penge at drive en hal af denne størrelse og med så mange funktioner. Derfor er vi glade for de virksomheder, som har valgt at støtte hallen eller foreningen UFC med et sponsorat. Det betyder meget for UFC at vide, at der er mennesker, som gerne vil støtte UFC, og vi ved, at der er mange, som har glæde af hallen m.m. hver eneste dag året rundt.

Tak til sponsorerne

UFC vil gerne takke de sponsorer, som har valgt at støtte gennem et sponsorat, og det gør vi ved at opsætte skilte i hallen, så de forskellige virksomheder forhåbentligt får lidt forretning ud af deres støttekroner. Vi ser det som en spændende form for markedsføring, hvis man som virksomhed ved, at ens penge kommer til gavn.

Vil du være sponsor?

Har du mulighed og lyst til at støtte UFC gennem et større eller mindre sponsorat, så ring til centerdirektør Per Larsen på tlf. 48 27 88 44 og få en snak om, hvordan du gør – og hvad du kan få ud af at støtte.

Her kan du se, hvem der i dag støtter UFC:

 

DIN Forsikringsmægler                     Vinduespudser Kaalund

Slangerup Dæk & Trailer                   Uvelse-Lystrup Vand

Unideko                                              

Michael Andreassen A/S               

Royal Unibrew                                    

 

KONTAKT

Du er altid velkommen til at kontakte Centerdirektør Per Larsen på tlf. 48 27 88 44 eller på mail pl@ufc.dk

Uvelse Fritids Center
Gørløsevej 6A
3550 Slangerup

UFC er 100% røgfrit område.