Rammen om et aktivt liv

UFC er i sagens natur skabt til at danne rammerne om et aktivt liv med sport og fysiske aktiviteter. Der er mange, der har glæde af multihallen i Uvelse og omegn, og det er alle fra skolerne og foreningerne til private idrætsudøvere.

I løbet af en almindelig hverdag er især den store hal fyldt med glade børn, som har gymnastik på skemaet. Det var en af betingelser helt oprindeligt, at halkapaciteten skulle forøges i Uvelse og de omkringliggende områder. Om eftermiddagen og om aftenen rykker klubber og foreninger ind i hallen, men der er også plads til private, som gerne vil spille f.eks. badminton.

I weekenderne bruges hallen i høj grad også af aktive borgere, men her er det ikke kun fysiske aktiviteter, men kan f.eks. være private fester eller andre arrangementer, som ikke nødvendigvis handler om sport.

Hallen og udearealerne

Selve hallen byder på en lang række spændende muligheder, men når vejret ellers tillader det, så er der både boldbaner, petanque og andre muligheder for aktiviteter under åben himmel. Det gør at UFC samlet set byder på en lang række muligheder, når det handler om at være aktiv, både i form af sport med kampe, træning og stævner, men også i form af teambuilding for virksomheder, foreningsarrangementer og så videre.

Vil du vide mere

Vil du høre mere om de mange muligheder for aktiviteter i UFC, så ring til centerdirektør Per Larsen på tlf. 48278844.

KONTAKT

Du er altid velkommen til at kontakte Centerdirektør Per Larsen på tlf. 48 27 88 44 eller på mail pl@ufc.dk

Uvelse Fritids Center
Gørløsevej 6A
3550 Slangerup

UFC er 100% røgfrit område.