Afhold dit næste møde i UFC

Virksomheder er også velkomne

UFC og de naturskønne omgivelser er yderst velegnede til firmaarrangementer af næste enhver type. Det kan være alt fra møder, som man foretrækker at lægges uden for virksomheden til kurser, seminarer eller produktpræsentationer. Det kan også være arrangementer som f.eks. teambuilding eller bare en firmaudflugt, hvor man kan bruge salen og omgivelserne til mange former for fysiske aktiviteter.

Fleksible rum og forplejning

UFC er opbygget særdeles fleksibelt, så der er mulighed for at opdele på kryds og tværs til større og mindre grupper. Desuden er der professionelt køkken, så der er mulighed for forplejning lige fra morgenmad til aftensmad og evt. grill udendørs. Der er mulighed for at afholde kurser og seminarer i både multirummet og i hallen og desuden forvandle f.eks. multirummet til restaurant om aftenen, hvor der kan opstilles borde og stole og skabe en hyggelig restaurant for op mod 80 spisende gæster. Når vejret er til det, så kan den store sydvendte terrasse også inddrages i arrangementet.

Aktivitetssalen kan også lejes i f.eks. et par timer, hvis der skal leges eller dyrkes lidt boldspil inden frokosten/middagen, alternativt efter kurset. Udendørs findes boldbaner og petanquebane, som efter aftale vil kunne benyttes, og Lystrup skov er velegnet til mange formål, f.eks. spadsereture og  terræn/motionsløb. Overnatning kan tilbydes i samarbejde med Hotel Hillerød (15 minutter i bus).

Der er med andre ord alle muligheder for at skabe fantastiske rammer for et firmaarrangement i hjertet af Nordsjælland. Ring til centerdirektør Per Larsen på tlf. 48 27 88 44 og hør nærmere om de mange muligheder.

Borde og stole

Udlejning af stole og borde

Ved leje af aktivitetssalen er borde og stole normalt ikke inkluderet og skal derfor lejes separat. Det aftales typisk i forbindelse med reservation af hallen.

I begrænset omfang udlejes borde og stole til eksternt brug efter nærmere aftale.

AV-udstyr (lydanlæg, storskærm, karaoke etc.)

Lyd og billeder

De forskellige lokaler i UFC er udstyret med helt moderne lyd- og billedudstyr. I såvel café som multirum er der 5 x 100w lydanlæg med stereo eller surround (biograflyd), video, DVD, CD, projektor og storskærm. Desuden er der mikserpult og mikrofonudstyr til rådighed.

I den store sal er lydanlægget på 2 x 1.200w som føder 7 faste højttalere med flere indstillingsmuligheder. Desuden er der 2 flytbare højttalere på hver 300w, og der er mikserpulte og mikrofoner. Standard kan der afspilles CD, minidisk og eventuelt radio. Et lærred på op til 5 x 5 meter og en super projektor giver mulighed for storskærm med høj billedkvalitet til brug for mange typer arrangementer.

Café og selskabslokaler

Caféen har plads til 40 siddende gæster, og der er stort TV, lydanlæg og storskærm ved særlige lejligheder. Fra caféen er der udgang til stor sydvendt terrasse. I dagtimerne er caféen velegnet til f.eks. en reception med op til 50 personer, og som spisested i forbindelse med kurser, udstillinger, træningslejre og andre arrangementer. Det store multirum på knap 100 kvm er særdeles velegnet som selskabslokale med plads til op mod 80 spisende gæster. Også her indgår der en stor sydvendt terrasse. Desuden er der et særdeles godt lydanlæg og spots m.v. på dansegulv. Centret har egen kok, og derudover et fast samarbejde med en underleverandør, men private selskaber kan alternativt leje lokalerne med køkkenadgang, således at man selv kan medbringe mad og drikke eller en kok. Klik her for at se her hvornår lokalerne er ledige. Ring gerne til centerdirektør Per Larsen på tlf. 48278844 for yderligere oplysninger.

Stor sal med dagslys og plads til 800 personer

Den store aktivitetssal på 1.200 kvm kan lejes af firmaer, foreninger og private til mange formål.

Som noget ret enestående er salen udstyret med vinduesarealer, som gør den særdeles velegnet til udstillinger, messer og produktpræsentationer. Ved et tryk på en knap kan salen mørklægges på få sekunder efter behov.

Et super lydanlæg på 2 x 1.200 Watt og en fremragende akustik giver optimale lydforhold til alt fra sportsstævner og udstillinger til koncerter af enhver art. Endvidere er der projektor og storskærm med billede på op til 5 x 5 meter.